Slå på overvåking av enheter i nettverket ditt

Slik slår du på overvåking av enheter som er koblet til det trådløse hjemmenettverket ditt:

1. Koble til det trådløse hjemmenettverket.
  2. Åpne Kaspersky-appen.
  3. Trykk på Smart Home Monitor i hovedappvinduet.
  4. I delen Smart Home Monitor følger du instruksjonene på skjermen for å slå på funksjonen.

Når funksjonen er slått på vil appen skanne nettverket og vise deg en liste over tilkoblede enheter oginformasjon om disse enhetene.

Uten tillatelse til å få tilgang til din posisjon, vil Smart Home Monitor-funksjonen ikke fungerer som forutsatt.

Kaspersky-appen har ikke tilgang til GPS-data og overvåker ikke hvor du befinner deg. Tillatelse er bare nødvendig for å få informasjon om Wi-Fi-nettverket (SSID, BSSID).

For at appen skal få tilgang til enhetens plassering, må du kontrollere at bruk av plassering for enheten er påslått og deretter gi tilgang til plasseringen – spesielt for Kaspersky-appen. På noen enheter må du gi tillatelse manuelt.